Често виждаме Хейли Бийбър и Ким Кардашиян заедно на публични места, защото

...
Често виждаме Хейли Бийбър и Ким Кардашиян заедно на публични места, защото
Коментари Харесай

Къде са правили секс и Хейли Бийбър, и Ким Кардашиян

Често виждаме Хейли Бийбър и Ким Кардашиян заедно на обществени места, тъй като двете са си доста близки приятелки и имат много общо между тях. Една детайлност от интимния си живот, която и двете споделят, разбрахме от последния епизод на YouTube поредицата на модела Who`s in My Bathroom.
 Кендъл Дженър и Хейли Бийбър - в риск ли е другарството им
Има ли омраза сред Кендъл Дженър и Хейли Бийбър

И какво породи изказванията

Риалити звездата бе на посетители на Хейли и двете си поговориха прелестно по женски като по едно време задръжките им паднаха. По време на игра, в която трябва да кажеш истината или да пиеш шот, Кардашиян изтегли лют въпрос, който зададе на госпожа Бийбър.

Ким попита дали е част от клуба на хората, които са правили секс на борда на аероплан, до момента в който той е във въздуха (mile-high club). Моделът без изключително закъснение отговори, че е правила, а незабавно след нея Кардашиян удостовери, че тя също, без даже да беше запитана.

“Deleted Scene: Kim Kardashian breaks down her true crime podcast | WHO'S IN MY BATHROOM? ”

Link:
— Hailey Rhode CR Updates (@HaileyBieberCR)
Отговорът й не изненада Хейли, тъй като въпреки всичко Ким има собствен самолет, което прави горещите осъществявания във въздуха доста по-лесни, цитират ги от People.
 Хейли Бийбър подготвена за
Хейли Бийбър още веднъж от плажа - гореща и доста секси

В очакване на " най-хубавото лято "

Пред Хейли Бийбър риалити звездата призна още, че е почитател на секса за помиряване, както и че сега има усеща към прочут мъж. На този стадий обаче тя избира да не разкрива името му, тъй като много се надява връзката им да проработи, а за това си би трябвало малко персонално пространство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР